Αξιολογήσεις

Rated 5 out of 5
Πέμπτη 29 Ιούλ 2021

Εξαιρετική γιατρός. Πρόθυμη να ακούσει κάθε ασθενή και να προσαρμόσει την θεραπεία ανάλογα με τις εκάστοτε ανάγκες. Την εμπιστεύομαι για κάθε μου δερματολογική ανάγκη.

Μαίρη Πουλή
Rated 5 out of 5
Τρίτη 20 Ιούλ 2021

Χρειάστηκα την ιατρική βοήθεια της κυρίας Νεάρχου σε διαφορετικές περιπτώσεις ( έλεγχο και αφαίρεση σπίλων, γνωμάτευση σε επίμονο δερματικό πρόβλημα, αισθητική παρέμβαση). Σε κάθε συνεδρία επιβεβαιωνόταν η αρχική μου εκτίμηση, πως πρόκειται για μια εξαιρετική επιστήμονα, με βαθιά γνώση κι αγάπη του αντικειμένου της, και ταυτόχρονα έναν εξαιρετικά ηθικό άνθρωπο με υψηλή αίσθηση ευθύνης και τρυφερότητας για τον ασθενή της.

Μάνια Παπαγιώτα
Rated 5 out of 5
Τρίτη 23 Οκτ 2018

Η γιατρός μας άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις. Διεξοδική και πολύ ευγενική. Μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση η πληρότητα των εξηγήσεών της και η έλλειψη δογματισμού της (π.χ. “οι απόψεις στη δερματολογική κοινότητα διίστανται σε αυτό το θέμα, εγώ πιστεύω ότι…” ή “αυτή η αλοιφή [σ.σ. των 2€] δεν ενδείκνυται τυπικά για την πάθησή σας, όμως στη δική μου εμπειρία βοηθάει και σας προτείνω να τη δοκιμάσετε”). Ευχαρίστως θα ξαναπάμε αμφότεροι.

Ναταλία Γ.
Rated 5 out of 5
Σάββατο 13 Οκτ 2018

Απίστευτη γιατρός κοίταξε το πρόβλημα μου και όχι τό κέρδος . Παρά πολλή καλή επιστήμονας

Αθανάσιος Κ.
Rated 4 out of 5
Σάββατο 13 Οκτ 2018

Πολύ σωστή επαγγελματίας, θα ξαναπάω!

Δημήτρης Ρ.
Rated 5 out of 5
Σάββατο 13 Οκτ 2018

Την ευχαριστούμε γιατί βρήκε την αιτία αμέσως. Είναι πάρα πολύ καλή γιατρός!

Ιωάννα Μ.