Μικροδερμοαπόξεση με διαμάντια

-------------

Μικροδερμοαπόξεση με διαμάντια για ένα φρέσκο νέο εαυτό. Η μικροδερμοαπόξεση με διαμάντια που προσφέρουμε είναι ιδανική για εσάς αν θέλετε να αναζωογονήσετε την επιδερμίδα σας. Θαμπό δέρμα, φραγμένοι πόροι – αυτή η ασφαλής και γρήγορη θεραπεία απολέπισης είναι ιδανική για όλα τα σώματα και όλους τους τύπους δέρματος.

 

Η μικροδερμοαπόξεση με διαμάντια είναι μια μη χειρουργική, ανώδυνη διαδικασία απολέπισης του δέρματος που χαρίζει στο ταλαιπωρημένο και ηλιοκαμένο δέρμα μια συνολική φρέσκια, υγιή λάμψη χωρίς τη χρήση χημικών ουσιών ή λέιζερ. Στην κλινική Dermatica, προσπαθούμε να προσφέρουμε εξαιρετικά αποτελέσματα μικροδερμοαπόξεσης σε όλους τους ασθενείς μας.

 

Τα οφέλη της μικροδερμοαπόξεσης

Η μη επεμβατική διαδικασία απολέπισης της επιδερμίδας μπορεί να πραγματοποιηθεί στο πρόσωπο, το λαιμό, το στήθος, τα χέρια, την πλάτη, τα πόδια, τους αγκώνες και τα πέλματα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνη της ή σε συνδυασμό με άλλες θεραπείες. Η μικροδερμοαπόξεση βοηθά στην αποκατάσταση του κατεστραμμένου δέρματος με μηχανική τριβή των επιφανειακών στρωμάτων του δέρματος. Αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή για άτομα που βρίσκονται εν κινήσει, τα οποία θέλουν να δώσουν μια ελαστική, ζωντανή λάμψη στο δέρμα τους, και είναι μια από τις πιο δημοφιλείς μη επεμβατικές αισθητικές διαδικασίες που πραγματοποιούνται σήμερα.

 

  Δίνει λάμψη

  Εξαλείφει τη θαμπάδα & την κουρασμένη όψη

  Μειώνει τις πανάδες & τις δυσχρωμίες

  Συρρικνώνει το μέγεθος των πόρων

  Εξομαλύνει τις ανομοιογένειες & την τραχύτητα

  Ενισχύει την ελαστικότητα

BOOK NOW

Νεάρχου Δ. Αικατερίνη, M.D., M. Sc.

Δερματολόγος – Αφροδισιολόγος

Το ιατρείο μας είναι άρτια εξοπλισμένο, με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας που προσφέρουν ολοκληρωμένες λύσεις σε θέματα αισθητικής και κλινικής δερματολογίας.

Η ομάδα μας αποτελείται από άρτια εξειδικευμένο προσωπικό.

Χρησιμοποιούμε πάντα 100% ασφαλή και πιστοποιημένα προϊόντα.

Οι θεραπείες μας διεξάγονται σεβόμενοι την επιθυμία σας για ιδιωτικότητα.

Αναλαμβάνουμε οποιαδήποτε αισθητική ή επεμβατική θεραπεία ώστε να τονώσετε την αυτοπεποίθησή σας και να βελτιώσετε αισθητά την ποιότητα ζωής σας. Μη διστάσετε να επικοινωνήστε μαζί μας για όποια πληροφορία χρειάζεστε ή για να προγραμματίσουμε ένα ραντεβού.

Δηλώστε Ενδιαφέρον

 

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην πιο κάτω φόρμα και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατόν.

* Ισχύουν μόνο τα επιβεβαιωμένα ραντεβού