Κρυοχειρουργική

-------------

Η κρυοχειρουργική είναι ένα είδος χειρουργικής επέμβασης που περιλαμβάνει τη χρήση ακραίου ψύχους για την καταστροφή μη φυσιολογικών ιστών, όπως οι όγκοι.

 

Η χειρουργική επέμβαση περιλαμβάνει συχνότερα τη χρήση υγρού αζώτου, αν και μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί διοξείδιο του άνθρακα. Όταν το υγρό άζωτο έχει θερμοκρασία μεταξύ -346 και -320°F, παγώνει αμέσως σχεδόν οτιδήποτε έρχεται σε επαφή μαζί του. Στην περίπτωση του ανθρώπινου ιστού, μπορεί να σκοτώσει και να καταστρέψει τα κύτταρα κατά την επαφή. Αυτό είναι σημαντικό όταν τα κύτταρα που θέλετε να σκοτώσετε είναι καρκινικά.

 

Η κρυοχειρουργική χρησιμοποιείται συνήθως για όγκους ή προκαρκινικές αλλοιώσεις που βρίσκονται στο δέρμα σας. Ωστόσο, ορισμένοι όγκοι στο εσωτερικό του σώματος μπορούν επίσης να αντιμετωπιστούν με αυτόν τον τρόπο.

 

Η κρυοχειρουργική, που ονομάζεται επίσης κρυοθεραπεία, είναι παρόμοια με την τεχνική που χρησιμοποιείται όταν οι γιατροί καταψύχουν τα κονδυλώματα χρησιμοποιώντας ψεκασμό υγρού αζώτου.

 

Η κρυοχειρουργική χρησιμοποιείται για την καταστροφή προβληματικών ιστών στο σώμα. Στις περισσότερες περιπτώσεις καρκίνου, δεν είναι η πρώτη γραμμή άμυνας.

 

Η κρυοχειρουργική εκτελείται συχνότερα για τη θεραπεία καρκίνων ή προκαρκινικών αλλοιώσεων στο δέρμα. Χρησιμοποιείται επίσης σε ορισμένα εσωτερικά όργανα, όπως το ήπαρ, όταν η ασθένεια και άλλα προβλήματα καθιστούν τη συμβατική χειρουργική επέμβαση δύσκολη ή επικίνδυνη.

 

Η κρυοχειρουργική χρησιμοποιείται ως κύρια θεραπείαΕμπιστευμένη Πηγή για τον πρώιμο καρκίνο του προστάτη που περιέχεται στον προστάτη. Πραγματοποιείται επίσης όταν ο καρκίνος επιστρέφει μετά τη χρήση άλλων θεραπειών.

BOOK NOW

Νεάρχου Δ. Αικατερίνη, M.D., M. Sc.

Δερματολόγος – Αφροδισιολόγος

Το ιατρείο μας είναι άρτια εξοπλισμένο, με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας που προσφέρουν ολοκληρωμένες λύσεις σε θέματα αισθητικής και κλινικής δερματολογίας.

Η ομάδα μας αποτελείται από άρτια εξειδικευμένο προσωπικό.

Χρησιμοποιούμε πάντα 100% ασφαλή και πιστοποιημένα προϊόντα.

Οι θεραπείες μας διεξάγονται σεβόμενοι την επιθυμία σας για ιδιωτικότητα.

Αναλαμβάνουμε οποιαδήποτε αισθητική ή επεμβατική θεραπεία ώστε να τονώσετε την αυτοπεποίθησή σας και να βελτιώσετε αισθητά την ποιότητα ζωής σας. Μη διστάσετε να επικοινωνήστε μαζί μας για όποια πληροφορία χρειάζεστε ή για να προγραμματίσουμε ένα ραντεβού.

Δηλώστε Ενδιαφέρον

 

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην πιο κάτω φόρμα και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατόν.

* Ισχύουν μόνο τα επιβεβαιωμένα ραντεβού