Αυτόλογη Mεσοθεραπεία – PRP

-------------

Η τεχνική έγχυσης στην αυτόλογη μεσοθεραπεία (Plattelet Rich Plasma) είναι ίδια με την ετερόλογη μεσοθεραπεία, με μόνη διαφορά ότι το υλικό που εγχύεται προέρχεται από τον ίδιο τον ασθενή. Συγκεκριμένα γίνεται αιμοληψία μικρής ποσότητας αίματος από περιφερική φλέβα, το οποίο στην πορεία φυγοκεντρείται, με αποτέλεσμα να διαχωριστεί το πλάσμα (το υγρό στοιχείο του αίματος) από τα έμμορφα συστατικά του. Το πλάσμα αυτό είναι, μεταξύ άλλων, πλούσιο σε αυξητικούς παράγοντες των αιμοπεταλίων, οι οποίοι διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο σε διαδικασίες επούλωσης και επιθηλιακής διαφοροποίησης.

 

 

Επειτα από εμπλουτισμό του υλικού με ειδικούς ενεργοποιητές, γίνεται η περαιτέρω έγχυση με τη συνήθη διαδικασία της μεσοθεραπείας. Λόγω της αυτόλογης φύσης του υλικού, μειώνονται στο ελάχιστο οι πιθανότητες εμφάνισης αλλεργικής αντίδρασης. Τα αποτελέσματα της αυτόλογης μεσοθεραπείας είναι εντυπωσιακά, με μακρά διάρκεια και χωρίς φόβο αλλεργικών αντιδράσεων, εφ’ όσον ο ορός που χρησιμοποιείται είναι αυτόλογος.

 

Επιπλέον η θεραπεία προσφέρει:

  Επούλωση τραυματικών – εγκαυματικών επιφανειών,

 Ανάπλαση προσώπου

 Μείωση ρυτίδων

 Σύσφιξη προσώπου και λαιμού

 Αναμόρφωση – βελτίωση ουλών

 Καταπολέμηση τριχόπτωσης

 Βελτίωση όψης ραγάδων

  Βελτίωση εικόνας ντεκολτέ και ραχιαίας επιφάνειας χεριών

BOOK NOW

Νεάρχου Δ. Αικατερίνη, M.D., M. Sc.

Δερματολόγος – Αφροδισιολόγος

Το ιατρείο μας είναι άρτια εξοπλισμένο, με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας που προσφέρουν ολοκληρωμένες λύσεις σε θέματα αισθητικής και κλινικής δερματολογίας.

Η ομάδα μας αποτελείται από άρτια εξειδικευμένο προσωπικό.

Χρησιμοποιούμε πάντα 100% ασφαλή και πιστοποιημένα προϊόντα.

Οι θεραπείες μας διεξάγονται σεβόμενοι την επιθυμία σας για ιδιωτικότητα.

Αναλαμβάνουμε οποιαδήποτε αισθητική ή επεμβατική θεραπεία ώστε να τονώσετε την αυτοπεποίθησή σας και να βελτιώσετε αισθητά την ποιότητα ζωής σας. Μη διστάσετε να επικοινωνήστε μαζί μας για όποια πληροφορία χρειάζεστε ή για να προγραμματίσουμε ένα ραντεβού.

Δηλώστε Ενδιαφέρον

 

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην πιο κάτω φόρμα και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατόν.

* Ισχύουν μόνο τα επιβεβαιωμένα ραντεβού