Μεσοθεραπεία

-------------

Πρόκειται για μία ευρέως διαδεδομένη μέθοδο σε πολλούς τομείς της ιατρικής και ιδιαίτερα δημοφιλή στην αισθητική δερματολογία. Σκεφτείτε ότι ο ρόλος του δερμοεπιδερμιδικού φραγμού του δέρματος είναι, μεταξύ άλλων, να μην επιτρέπει ουσίες που θεωρεί «ξένες» να εισβάλλουν στον οργανισμό μας.

 

Ετσι, ένα σημαντικό ποσοστό των δερμοκαλλυντικών που χρησιμοποιούμε ουσιαστικά επικάθεται στην ανώτερη στιβάδα της επιδερμίδας, χωρίς να επιτυγχάνει πλήρη διείσδυση των συστατικών τους.

 

Με τη μέθοδο της μεσοθεραπείας, ανοίγουμε μικρές διόδους με τη βοήθεια μιας μικροσκοπικής βελόνης, που μας επιτρέπουν να εγχύσουμε στοχευμένα στο χόριο τις απαραίτητες ουσίες που χρειάζεται το δέρμα μας για βαθιά ενυδάτωση, σύσφιγξη, ανάκτηση σφρίγους, αντιγήρανση και αποτοξίνωση.

 

Η Μεσοθεραπεία καταπολεμά τα σημάδια του χρόνου και προσφέρει βαθιά ενυδάτωση και αντιγήρανση με μείωση των λεπτών ρυτίδων, προλαμβάνει την εμφάνιση νέων ρυτίδων, αφαιρεί τα μαύρα στίγματα μέσω της σύσφιξης των πόρων, βελτιώνει τους μαύρους κύκλους και προσφέρει σύσφιξη σε πρόσωπο και σώμα.

 

Ανάλογα με τις ανάγκες του δέρματος, χρησιμοποιούμε υαλουρονικό οξύ, βιταμίνες, ιχνοστοιχεία, συσφιγκτικές ουσίες και αντιοξειδωτικούς παράγοντες με άμεσα και θεαματικά αποτελέσματα.

 

Υπάρχουν αρκετά πρωτόκολλα αντιγήρανσης που μπορούν να εφαρμοστούν συνδυαστικά στο πλαίσιο πρόληψης ή αντιμετώπισης των ρυτίδων, των δυσχρωμιών, της φωτογήρανσης και των ουλών, με σκοπό την ανανέωση και την ανάπλαση του δέρματος και το Mesobotox όπου συνδυάζονται τα μίγματα της μεσοθεραπείας με μικρές ποσότητες βοτουλινικής τοξίνης, με αποτέλεσμα το πρόσωπο να φαίνεται ανανεωμένο και φρέσκο, χωρίς να δείχνει «παγωμένο» και ανέκφραστο.

BOOK NOW

Νεάρχου Δ. Αικατερίνη, M.D., M. Sc.

Δερματολόγος – Αφροδισιολόγος

Το ιατρείο μας είναι άρτια εξοπλισμένο, με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας που προσφέρουν ολοκληρωμένες λύσεις σε θέματα αισθητικής και κλινικής δερματολογίας.

Η ομάδα μας αποτελείται από άρτια εξειδικευμένο προσωπικό.

Χρησιμοποιούμε πάντα 100% ασφαλή και πιστοποιημένα προϊόντα.

Οι θεραπείες μας διεξάγονται σεβόμενοι την επιθυμία σας για ιδιωτικότητα.

Αναλαμβάνουμε οποιαδήποτε αισθητική ή επεμβατική θεραπεία ώστε να τονώσετε την αυτοπεποίθησή σας και να βελτιώσετε αισθητά την ποιότητα ζωής σας. Μη διστάσετε να επικοινωνήστε μαζί μας για όποια πληροφορία χρειάζεστε ή για να προγραμματίσουμε ένα ραντεβού.

Δηλώστε Ενδιαφέρον

 

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην πιο κάτω φόρμα και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατόν.

* Ισχύουν μόνο τα επιβεβαιωμένα ραντεβού