Νήματα PDO – Thread lifting

-------------

Τα νήματα PDO διεγείρουν το σώμα σας να δημιουργήσει κολλαγόνο στην περιοχή όπου τοποθετείται το νήμα. Με την πάροδο μερικών μηνών το νήμα απορροφάται από το σώμα, αλλά το κολλαγόνο που παράγεται παραμένει στη θέση του παρέχοντας όγκο και ανόρθωση που διαρκεί και διαρκεί!

 

Μαζί θα επιλέξουμε τον κατάλληλο συνδυασμό νημάτων, τα οποία στη συνέχεια τοποθετούνται προσεκτικά: είτε κατευθυνόμενα για να διαμορφώσουν και να ανυψώσουν το χαλαρό δέρμα, είτε σε μοτίβο σταυροειδούς διαγράμμισης για να παρέχουν μια ισχυρή υποδομή για τη βελτίωση του δέρματος. Αυτό καταπολεμά τα ορατά σημάδια της γήρανσης με δύο τρόπους:

 

Άμεση ανόρθωση: Οι λεπτές γραμμές και οι ρυτίδες ανασηκώνονται και εξομαλύνονται αμέσως για αναζωογόνηση που μπορείτε να δείτε αμέσως!

 

Αυξημένο κολλαγόνο: Με την πάροδο μερικών μηνών, η αντίδραση επούλωσης του δέρματος παράγει νεότερο, πιο φρέσκο κολλαγόνο γύρω από τα ράμματα για ισχυρότερο, πιο σφριγηλό, πιο εύκαμπτο δέρμα που φαίνεται νεότερο και πιο λείο ακόμη και μετά την ασφαλή απορρόφηση των νημάτων από τον οργανισμό.

 

Διαδικασία

Κατά τη διάρκεια της θεραπείας, μια προφορτωμένη βελόνα εισάγεται στο δέρμα (στο πρόσωπο ή στο σώμα). Στη συνέχεια, ο εγχυτήρας σας αφήνει το νήμα κάτω από το δέρμα όταν αφαιρεί τη βελόνα. Το δέρμα σας αντιδρά απαλά στα νήματα και αρχίζει να επιδιορθώνεται γύρω από το ράμμα. Τα νήματα μπορούν να τοποθετηθούν με εμπειρογνωμοσύνη για να τονώσουν το κολλαγόνο σε περιοχές με απώλεια όγκου ή να γεμίσουν μια πτυχή, και μπορούν επίσης να τοποθετηθούν για να τραβήξουν και να συσφίξουν το δέρμα, όπως αυτό του λαιμού ή των φρυδιών. Κατά τους επόμενους 4-6 μήνες, το δέρμα σας απορροφά πλήρως τα νήματα, αλλά και δεν θα αφήσουν πίσω τους ουλώδη ιστό. Καθώς το νήμα διασπάται, το σώμα σας παράγει κολλαγόνο και ουσιαστικά παίρνει τη θέση των νημάτων, δίνοντάς σας αποτελέσματα που συνήθως διαρκούν περίπου ένα χρόνο και μερικές φορές έως και 2 χρόνια.

BOOK NOW

Νεάρχου Δ. Αικατερίνη, M.D., M. Sc.

Δερματολόγος – Αφροδισιολόγος

Το ιατρείο μας είναι άρτια εξοπλισμένο, με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας που προσφέρουν ολοκληρωμένες λύσεις σε θέματα αισθητικής και κλινικής δερματολογίας.

Η ομάδα μας αποτελείται από άρτια εξειδικευμένο προσωπικό.

Χρησιμοποιούμε πάντα 100% ασφαλή και πιστοποιημένα προϊόντα.

Οι θεραπείες μας διεξάγονται σεβόμενοι την επιθυμία σας για ιδιωτικότητα.

Αναλαμβάνουμε οποιαδήποτε αισθητική ή επεμβατική θεραπεία ώστε να τονώσετε την αυτοπεποίθησή σας και να βελτιώσετε αισθητά την ποιότητα ζωής σας. Μη διστάσετε να επικοινωνήστε μαζί μας για όποια πληροφορία χρειάζεστε ή για να προγραμματίσουμε ένα ραντεβού.

Δηλώστε Ενδιαφέρον

 

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην πιο κάτω φόρμα και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατόν.

* Ισχύουν μόνο τα επιβεβαιωμένα ραντεβού