Χημικά Peeling

-------------

Η χημική απολέπιση είναι μια διαδικασία κατά την οποία ένα χημικό διάλυμα εφαρμόζεται στο δέρμα για την αφαίρεση των ανώτερων στρωμάτων. Το δέρμα που επανέρχεται είναι πιο λείο. Με ένα ελαφρύ ή μεσαίο peeling, μπορεί να χρειαστεί να υποβληθείτε στη διαδικασία περισσότερες από μία φορές για να έχετε τα επιθυμητά αποτελέσματα.

 

Τα χημικά peelings χρησιμοποιούνται για τη θεραπεία ρυτίδων, αποχρωματισμένου δέρματος και ουλών – συνήθως στο πρόσωπο. Μπορούν να γίνουν μόνα τους ή να συνδυαστούν με άλλες αισθητικές διαδικασίες. Και μπορούν να γίνουν σε διαφορετικό βάθος, από ελαφρύ έως βαθύ. Τα βαθύτερα χημικά peelings προσφέρουν πιο δραματικά αποτελέσματα, αλλά χρειάζονται επίσης περισσότερο χρόνο για να αναρρώσετε.

 

Με το χημικό peeling ή τη χημική απολέπιση προκαλούμε ελεγχόμενο τραυματισμό των ανωτέρων συνήθως στιβάδων της επιδερμίδας, ώστε να προάγουμε τους φυσικούς μηχανισμούς ανάπλασης και αναδόμησης του δέρματος. Ανάλογα με το βάθος του τραυματισμού, διαχωρίζουμε τα peelings σε πολύ επιφανειακά, επιφανειακά, μέσου βάθους και βαθιά. Η μέθοδος αυτή ενδείκνυται σε διάφορες καταστάσεις, όπως ήπια ακμή και ουλές ακμής, δυσχρωμίες, μέλασμα και πανάδες, ενώ υπάρχουν πολλά πρωτόκολλα για αντιγήρανση και εξάλειψη λεπτών ρυτίδων. Γενικά αποτελούν μία γρήγορη και ιδιαίτερα δημοφιλή μέθοδο ανάπλασης και ανανέωσης του δέρματος, το οποίο γίνεται πιο λαμπερό και λείο ενώ μειώνεται σημαντικά η σμηγματόρροια.

BOOK NOW

Νεάρχου Δ. Αικατερίνη, M.D., M. Sc.

Δερματολόγος – Αφροδισιολόγος

Το ιατρείο μας είναι άρτια εξοπλισμένο, με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας που προσφέρουν ολοκληρωμένες λύσεις σε θέματα αισθητικής και κλινικής δερματολογίας.

Η ομάδα μας αποτελείται από άρτια εξειδικευμένο προσωπικό.

Χρησιμοποιούμε πάντα 100% ασφαλή και πιστοποιημένα προϊόντα.

Οι θεραπείες μας διεξάγονται σεβόμενοι την επιθυμία σας για ιδιωτικότητα.

Αναλαμβάνουμε οποιαδήποτε αισθητική ή επεμβατική θεραπεία ώστε να τονώσετε την αυτοπεποίθησή σας και να βελτιώσετε αισθητά την ποιότητα ζωής σας. Μη διστάσετε να επικοινωνήστε μαζί μας για όποια πληροφορία χρειάζεστε ή για να προγραμματίσουμε ένα ραντεβού.

Δηλώστε Ενδιαφέρον

 

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην πιο κάτω φόρμα και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατόν.

* Ισχύουν μόνο τα επιβεβαιωμένα ραντεβού